jak

Jak zabránit iPhone, aby sám mazal aplikace

IOS 11 má funkci, která automaticky vymaže nejméně používané aplikace a uvolní tak místo na iPhone. Nový systém Apple odinstaluje aplikaci a uchovává pouze osobní data uživatele. Ikona zůstane na domovské obrazovce smartphonu, ale vedle názvu se zobrazí mrak. Tímto způsobem, pokud potřebujete použít aplikaci, budete muset stáhnout znovu - což by mohlo skončit spotřebovává data z vašeho 5G povolení.

Pokud se vám nelíbí novinky, podívejte se, jak je zakázat v nastavení iPhone. Stojí za zmínku, že tato funkce je exkluzivní iOS 11, verze systému kompatibilní s telefony spuštěnými od roku 2013 - mínus iPhone 5C.

Co se mění s iOS 11: Podívejte se, co je nového v systému

Co se změnilo na iOS 11: Seznamte se s 11 zajímavými novinkami na iPhone a iPad

Krok 1. Otevřete "Nastavení" iPhone a dotkněte se "iTunes a App Store". Posuňte obrazovku na konec a zrušte zaškrtnutí volby "Uninstall Unused Apps" - poslední položka v seznamu.

Zakázání automatické odinstalování aplikací v iPhone s operačním systémem iOS 11

Jak zjistit, zda byla aplikace odinstalována

Krok 1. Když je aplikace odinstalována, aby se uvolnilo místo, zobrazí se ikona nalevo od názvu. Když klepnete na aplikaci, název se změní na "Načítání" a neotevře se okamžitě. Je to proto, že aplikace se stahuje z App Store.

Identifikace aplikace, která byla v iPhonu odstraněna pomocí iOS 11

Jak tuto funkci znovu povolit

Krok 1. Poté, pokud chcete funkci znovu zapnout, je cesta stejná: přejděte na „Nastavení iOS“, přejděte na „iTunes a App Store“ a zaškrtněte „Uninstall Unused Apps“.

Opětovná instalace iPhone na iOS 11

Pomozte tomu, aby vaše aplikace automaticky neodinstalovaly iPhone na systému iOS 11.

iOS 11 má problém s ukládáním na iPhone 6S? Objevte ve fóru.