Oznámení skupiny na Facebooku: naučit se ukončit příjem na profilu

Ve výchozím nastavení bude uživatel dostávat oznámení o aktivitách a nových příspěvcích účastníků. Pokud jste členem několika skupin, můžete dostávat mnoho upozornění denně. Tuto funkci můžete zakázat a zastavit v profilu sociální sítě. Kromě toho, že jste uvnitř všech oznámení nebo je jednoduše deaktivujete, můžete dostávat upozornění pouze na členské publikace, které zajímají nebo aktivují „highlights“. To znamená oznámení o doporučených příspěvcích a příspěvcích od přátel.

Automatické překlady Facebooku nyní provozuje AI

Pokud skupina, které jste součástí, dosáhne nebo přesáhne 250 členů, nastavení oznámení bude automaticky nastaveno na '' highlights ''. To však může být později změněno na cokoliv chcete.

Jak zastavit přijímání skupinových oznámení na vašem profilu na Facebooku

Jak ukončit příjem oznámení na vašem PC

Krok 1. Chcete-li dostávat oznámení do počítače, přejděte na stránku Facebook a zadejte stránku skupiny. Na domovské obrazovce klikněte na odkaz "Oznámení", odkaz je pod krytem;

Krok 2. Tímto způsobem se zobrazí nabídka s možnostmi přijímání oznámení. Vypnout upozornění nebo zvolit jinou možnost - '' Všechny příspěvky, '' Highlights ', ' Přátelé 'příspěvky' - bude informována pouze o tom, co vás zajímá.

Připomínajíce, že:

  • Volba 'Všechny příspěvky' 'zasílá upozornění, když kterýkoli člen skupiny něco zveřejní, bez ohledu na spojení s vámi;
  • Alternativa „Highlights“ odesílá oznámení o doporučených příspěvcích a příspěvcích od vašich přátel;
  • Volba "Přátelé" odesílá oznámení, když přítel z Facebooku odesílá příspěvek do skupiny;
  • S alternativou "Zakázáno" nebudete dostávat oznámení. Pokud opravdu nechcete dostávat upozornění, je to správná volba.

Výběr možností pro přijímání skupinových oznámení

Jak zastavit příjem oznámení v mobilu

Krok 1. Chcete-li přijímat upozornění v telefonu nebo tabletu, přejděte na stránku Facebook a poté na stránku skupiny. Na obrazovce skupiny stiskněte možnost "Informace" a poté "Nastavení oznámení";

Přístup k nastavení upozornění na Facebook

Krok 2. Na další obrazovce jednoduše klepněte na tlačítko "Vypnout", aby se tato volba změnila na aktuální nastavení.

Zakázání oznámení skupiny

Odkazy uložené na Facebooku vidí přátelé? Najít ve fóru.