jak

Přizpůsobení zpravodajského kanálu Facebook

Facebook vám umožňuje rychle a snadno přizpůsobit svůj informační kanál tak, aby zobrazoval pouze příspěvky, které vás zajímají. K tomu má sociální síť nástroj "Předvolby zpravodajských kanálů", který umožňuje uspořádat veškerý obsah, který se vám líbí v jediném okně.

Můžete si vybrat lidi, kteří se poprvé objeví ve vašem zdroji, přestat sledovat přátele a stránky a stále sledovat lidi a aplikace, které byly dříve zablokovány. Podívejte se na následující návod, jak přizpůsobit svůj Facebook pomocí nástroje Nastavení předvoleb.

Facebook: objevte „věci společné“ se svými přáteli prostřednictvím aplikace

Facebook: tipy, jak zabránit zvědavým lidem při pohledu na vaše informace

Krok 1. Klepněte na šipku možností v pravém horním rohu obrazovky. Poté vyberte možnost „Nastavení předvoleb zpravodajství“.

Přihlaste se do nastavení služby Facebook a otevřete Nastavení zpravodajských kanálů.

Krok 2. Na obrazovce se zobrazí okno Předvolby se všemi funkcemi přizpůsobení. Chcete-li vybrat osoby a stránky, jejichž příspěvky chcete zobrazit v horní části informačního kanálu, klikněte na možnost Priorita, kdo se zobrazí jako první.

Přizpůsobte zpravodajský kanál Facebook

Krok 3. Klepnutím na fotografie vyberte požadované profily. Nejdříve si můžete vybrat až 30 možností. Po výběru osob nebo stránek klikněte na tlačítko "Dokončit" v pravém dolním rohu okna.

Vyberte profily, které se zobrazí v horní části kanálu služby Facebook

Krok 4. Na domovské stránce Nastavení předvoleb zpravodajských kanálů se nachází možnost Zrušit sledování lidí, aby se příspěvky skryly. Kliknutím na něj můžete vybrat kontakty, stránky a skupiny, které se ve zdroji přestanou zobrazovat. Je důležité poznamenat, že budete i nadále jejich přítelem nebo následovníkem. Po výběru profilů klikněte na "Dokončit".

Zastavte sledování lidí na Facebooku prostřednictvím nástroje Nastavení předvoleb

Krok 5. Na stránce „Znovu se spojit s lidmi, kterým jste zmeškali“ se zobrazí seznam všech profilů, stránek a skupin, které jste ze svého zdroje odebrali. V tomto okně můžete zvolit, zda chcete znovu zobrazit jejich publikace výběrem obrázků profilu. Na konci akce klikněte na tlačítko "Dokončit".

Získejte zpět blokované lidi na Facebooku

Krok 6. V části „Objevte stránky, které odpovídají vašim zájmům“ se zobrazí stránky a značky společností, které jste si již užili, a také návrhy na nové stránky, které by vás mohly zajímat. Po výběru stránek potvrďte akci v "Dokončit".

Nástroj Předvolby zobrazuje stránky na Facebooku, které vás mohou zajímat

Krok 7. Jakmile se na stránce Zobrazit další možnosti zobrazí aplikace a hry, které jste zablokovali, tlačítko Zobrazit vedle každé aplikace vám umožní opětovné povolení v aplikaci. do konce.

Zdarma blokované aplikace a hry na Facebooku

Tady! Po všech vašich změnách bude váš kanál na Facebooku zobrazovat pouze obsah, který se vám líbí.

Co dělat, když Facebook přestane fungovat? Objevte ve fóru.