jak

Smazání informací o poloze ze starých příspěvků na Twitteru

Své umístění můžete sdílet ve tweetu. Použití této funkce na Twitteru a dalších sociálních sítích však může ohrozit vaše soukromí tím, že necháte své následovníky vědět, kde jste. Mikroblog má možnost, která umožňuje odstranit všechna data o poloze ve starých příspěvcích. Zde je návod, jak to udělat na platformě.

Hashtag má 10 let; label vytvořil Chris Messina

Tento tip funguje pouze ve verzi Twitter pro web. Následující postup bude proto proveden pomocí prohlížeče namísto aplikace.

Smazání informací o poloze ze starých příspěvků na Twitteru

Krok 1. Přihlaste se do služby Twitter a přihlaste se ke svému účtu.

Přihlášení do služby Twitter

Krok 2. Poté klikněte na ikonu svého profilu. V zobrazené nabídce klikněte na položku Nastavení a soukromí.

Krok 3. Na další obrazovce klikněte na možnost Soukromí a zabezpečení.

a bezpečnost “

Krok 4. Dále klikněte na tlačítko "Smazat informace o místě". Potvrďte vymazání informací o poloze kliknutím na tlačítko "OK" v okně výstrah, které se zobrazí.

Smazání informací o umístění účtu

Tady! Informace o poloze starých příspěvků na Twitteru byly smazány.

Jaká je vaše oblíbená sociální síť? Komentář k.